Menu
A la carte or fixed price Apulian menus that change every 15 days for the best selection of fresh food.
Food
Apulian cuisine with a surprising modern touch. As an appetizer, the cold-smoked burrata cheese from Andria is spectacular.
Wine Selection
A big selection of Apulian and famous national wines.
Location
Very close to Bitetto city centre. Easy to find. Parking on the street.
Ambience
Elegant, but not formal. Relaxing music. Ideal for romantic dinners. Polite, friendly and competent staff.
The bill
Nice surprises do not stop just at the chef dishes. Very competitive prices. For a full meal, from appetizer to dessert, it is easy to spend less than 50 euros per person, beverages not included. Alternatively, the fixed price menu cost is 35 euros per person.
Last visited: 05/23/2014
Novecento Ristorante & Wine Bar
via Estramurale Lucatorto, 38
Bitetto (Bari)
Tel: (+39) 080 9920481
Closed on Wednesday
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Lo chef Rocco Violante
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Taralli di cereali
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Grissini di grano arso
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Involtini di erbe con filettino di cernia affumicata, pane tostato e sale
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Tartare di capesante e mele renette, filetti di alici, gelatina di campari con tartare di gambero e tartare di tonno pinne gialle con foglie di patate e crema di piselli
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Tartare di tonno pinne gialle con foglie di patate e crema di piselli
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Tartare di capesante e mele renette
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Gelatina di campari con tartare di gambero
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Panini al latte e sesamo, ai cereali e ai semi di zucca
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Burratina di Andria affumicata a freddo e sale nero
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Burratina di Andria affumicata a freddo e sale nero
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Tortino di fiori di zucchine ripieno di mousse di ricotta e menta su gazpacho di ciliegini
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Sombrero di pasta fresca con mozzarella di bufala e pachino, pesto e pomodorino fresco.
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Filetto di maialino, tenero e cotto al Negroamaro con uva sultanina
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Acqua tonica con limone, menta e gelatina di campari
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Gelato alla birra e mini soufflè al cioccolato con calvados
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Ciambellina con nutella alla birra